

## SysC Fall AdCom Meeting Agenda

DAY 1: Sep 1st, 2022 12:45pm - 5:00pm EDT

DAY 2: Sep 2nd, 2022 8:30am - 12:00pm EDT

LOCATION: Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor, MD, USA

GROUPS: AdCom

REMOTE: https://us02web.zoom.us/j/82416059485?pwd=eTRSVkJPTm5yMVE3UjhyMnFPTUdqZz09

systems

## DRAFT (25Jul22)

**IEEE Systems Council** 

Administrative Committee Meeting Agenda

Thursday, 1 September 2022, 12:45 pm – 5:00 pm EDT (1645–2100Z)

Friday, 2 September 2022, 8:30 am – 12:00 pm EDT (1230–1600Z)

National Harbor, MD, USA

1. Day 1: SysC Fall AdCom Meeting

2. Lunch 30 mins

12:15-12:45pm EDT

3. Roll Call STEPHEN A. "JACK" DYER 15 mins

12:45-1:00pm EDT

4.	President's Welcome	STEPHEN A. "JACK" DYER	5 mins
	1:00-1:05pm EDT		
5.	Approval of Agenda and Minutes	STEPHEN A. "JACK" DYER	5 mins
	1:05-1:10pm EDT		
6.	President's Report	STEPHEN A. "JACK" DYER	20 mins
	1:10-1:30pm EDT		
7.	Management Platform: Assistance	AMANDA OSBORN	30 mins
	1:30-2:00pm EDT		
8.	Update on SERC and SEBOK	STEPHANIE WHITE	10 mins
	2:00-2:10pm EDT		
	SEBOK		
9.	Workshop on EDIB	RUTH DYER DALMA NOVAK	60 mins
	2:10-3:10pm EDT		
10.	BREAK		15 mins
	3:10-3:25pm EDT		
11.	Workshop on EDIB (continued)	RUTH DYER DALMA NOVAK	60 mins
	3:25-4:25pm EDT		
12.	Nominations and Appointments	VINCENZO PIURI	35 mins
	4:25-5:00pm EDT		
13.	Day 2: SysC AdCom Meeting		
14.	Breakfast		30 mins
	8:00-8:30am EDT		

15.	Roll Call	STEPHEN A. "JACK" DYER	15 mins
	8:30-8:45am EDT		
16.	President's Welcome	STEPHEN A. "JACK" DYER	5 mins
	8:45-8:50am EDT		
17.	Governing Documents	STEPHEN A. "JACK" DYER KIM FOWLER	30 mins
	8:50-9:20am EDT		
18.	Budget and Finance	JEFF RUBIN BOB RASSA	15 mins
	9:20-9:35am EDT		
	Finance		
19.	Conferences	ANDY CHEN	15 mins
	9:35-9:50am EDT		
20.	Member Services	STEPHANIE WHITE	20 mins
	9:50-10:10am EDT		
	Member Services		
	a. Chapters	FABRICE LABEAU	
	SysC Proposal for Chapter Awards Funding v3.doc Chapters Report		
	b. Distinguished Lecturers	PIERANGELA SAMARATI	
	<ul><li>b. Distinguished Lecturers</li><li>c. Member Societies</li></ul>	PIERANGELA SAMARATI	
21.		PIERANGELA SAMARATI	15 mins
21.	c. Member Societies	PIERANGELA SAMARATI	15 mins
	c. Member Societies  BREAK	PIERANGELA SAMARATI  BOB RASSA	15 mins

15 mins PAOLO CARBONE 23. Publications DALE BLAIR 10:35-10:45am EDT **Publications** 24. Technical Operations STEVE HOLT 10 mins 10:45-10:55am EDT **Technical Operations** STEVE HOLT 15 mins 25. Educational Activities 10:55-11:10am EDT Education 50 mins 26. Old Business/New Business STEPHEN A. "JACK" DYER

11:10am-12:00pm EDT